Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Podanie UBT - kreglas

kreglas

Rekomendowane odpowiedzi

• UBTeam CS 1.6

Nick: kreglas

Imię: Maciej

SID: STEAM_0:0:9829642

Doświadczenie: Były UBT. 

Dlaczego Ty?: Jestem aktywny w grze a wcześniejsza przynależność do UBT sprawiała szybką reakcję na odwołania graczy od wszelkich banów. Wg mnie UBT to nie tylko aktywność na forum ale także na serwerze, dzięki czemu w razie odwołania zawsze wiedziałem na czym stoję. Zanim podejmuję decyzję dokonuje szczegółowej analizy każdego odwołania a jak wspomniałem wcześniej - zajmuję się tym natychmiast.

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Tyle ile będzie potrzebne.

Opisz siebie: Przede wszystkim nie jestem zupą pomidorową żeby każdy miał mnie lubić. Potrafię współpracować w grupie i nie zwalam winy na innych za własne błędy. Nienawidzę chamstwa i prostactwa - każdemu daję wysoki limit zaufania jak ktoś go straci to bezpowrotnie i po prostu z takimi osobami zrywam wszelkie kontakty. Zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak potrafię bez zbędnej zwłoki. Każdy może liczyć na moją pomoc. W życiu prywatnym żołnierz zawodowy po godzinach gracz - robię to co kocham i robię to dobrze.

• Opiekun Serwera [4FUN]

Masz moje pełne poparcie. Jesteś odpowiedną osobą na to stanowisko, w końcu kto lepiej zna się na czitach jak nie cziter :)

Jesteś zawsze pomocny w sprawach serwera a jeśli czegoś nie wiesz to dociekasz rozwiązania problemu. 

Jak najbardziej za.

-Pomocny,

-doświadczony,

-należycie wykonuje swoje obowiązki,

-potrafi odróżnić dobrego gracza od "odpalonego",

Tak, tak, tak :D

+ Pomocny

+ Doświadczony

+ Działa expresowo

+ Potrafi odróżnić czitera od dobrego gracza

+ Perfekcyjnie spełniał swoje obowiązki jako UBT 

ps @  kreglas  drugie piwo mi stawiasz :beach:

Jestem jak najbardziej na tak 😇

+ Zawsze pomocny 

+ Długi staż 

+ Doświadczenie jako były UBT

Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku - działa szybko, zdecydowanie i trafia w punkt jak prawdziwy żołnierz.

Bez problemu moglby dowodzic w takich jednostkach jak  "Delta Force" ; "Sajjeret Matkal" czy " Navy Seals" lecz wybrał emeryturę, zeby chronic nas przed cziterami o kazdej porze dnia i nocy.

Jak najbardziej za.

Pomocny

-doświadczony

-należycie wykonuje swoje obowiązki

jako admin z dużym stażem nadal proszę go o pomoc w pewnych kwestiach

Jak najbardziej na tak:

+wielkie doświadczenie

+bardzo pomocny

+wypełnia swoje obowiązki najlepiej jak potrafi i w ekspresowym tempie

Jasne że na TAK

Nie ma co wymieniać plusów, wystarczy spojrzeć na wypowiedzi przedmówców:) Odpowiedni człowiek na odpowiednie stanowisko.

Jasne że na TAK:

-Doświadczenie duże były UB TEAM
-Szybka reakcja 
- Zawsze służy pomocą 
- Duży staż gry na servie 

Jestem na Nie

Czytając twoje wypowiedzi  za wcześniejszej kadencji jestem wręcz zażenowany. Teraz jest praktycznie to samo. Pozwolę sobie zacytować 

,,Nie znalazłeś bo nie szukałeś nawet. Pytałeś i dostałeś odpowiedź." Powiedz mi czy tak członek UBT albo administrator powinien podchodzić do graczy?

Mówisz coś o szybkiej reakcji. Pozwolę odnieść się do mojego odwołania jak i innego gracza, zajmuję ci to trochę czasu. Oczywiście każdy ma życie prywatne ale w tym czasie byłeś bardzo aktywny na forum więc...

Nie widziałem rozpisek z demek itp. Znowu pozwolę się odnieść do mojego odwołania, uważam że twoja rozpiska to jedna wielka tragedia. @  Tugeza  poprosił cię o czasówki z wykonywaniem gsj. Proste zadanie ty szukałeś jakiegoś wspomagania w całym. 

Na czitach coś tam się znasz nie można ci tego zarzucić. Wiedzę jakąś tam posiadasz ale uważam że na UBT się nie nadajesz.

Powodzenia i pozdrawiam

Jestem na TAK

- dużo gra, dużo też widzi

- duże doświadczenie

- dobrze spełniał swoje obowiązku gdy był wcześniej w UBT

• DIESEL zablokował(a) ten temat
  • Administrator
Twoje podanie zostało przyjęte!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.