Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Podanie na admina - Chilipeper

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Chilipeper

Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Chilipeper/145.239.239.244:27015/

Skala znajomości AMX (1-10):6

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]:Tak

Doświadczenie:Bylem na nie istniejacych forach/serwerach juz adminem i calkiem dobrze sobie z tym radzilem.

Dlaczego chcesz zostać adminem?:Chce wspóż forum jak i serwer,gram niekiedy w poznych godzinach i nie ma nikogo z administracji na serwerze.

Coś o sobie:Co tu dużo mówić jestem Bartek lat 22. Większość ludzi myślę, że kojarzy mnie z serwera, jak i forum czy steam. Na co dzień zajmuję się pracą przy dachach płaskich. Moja najwiekszą pasją jest wędkowanie. W wolnych chwilach lubię sobie trochę odreagować grając właśnie w CS lub inne gierki na komputerze. 

Jestem na NIE, 15 marca skladałeś podanie na admina, dostałeś odpowiedzi żeby poprawic kulture osobista,zbędne dyskusje oraz żebyś dał sie poznać bo nie widze oraz nie slysze aktywności na serwerze oraz na forum. Nadal brak zgłoszeń na u@. I myśle że dwa tygodnie to za krótki czas na poznanie Cię , zresztą nic nie robisz w tym kierunku. I raczej nic nie da składanie podań co dwa tygodnie.

Jestem na Nie

Ciągle obrażasz innych graczy a Twoje wypowiedzi opierają się tylko na przeklinaniu. 

Na forum nie widać Twojej aktywności.

Po ostatnim podaniu nie widać poprawy w Twoim zachowaniu na serwerze. 

Często prowokujesz innych graczy nie mówiąc o tym, że ciągle coś Ci nie odpowiada podczas gry.

• Opiekun Serwera [4FUN]

Nie zrozumiałeś co do ciebie się pisze w poprzednim podaniu. Nic  się nie zmieniło. 

• Opiekun Serwera [4FUN]
Twoje podanie niestety zostało odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.