Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Odwołanie od blokady - Chilipeper

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Chilipeper

Powód blokady: nigdzie nie mam powodu blokady a chatbox zamknięty 

Opis sytuacji: -

Blokadę na chatboxa otrzymałeś za prowokacje. Pierwsze próby wszczęcia konfliktu Ci darowałem, ale następnych Twoich bardzo słabych odzywek nie mam zamiaru puszczać płazem. 

Spoiler

image.png

image.png

W kwestii pierwszej sytuacji pokazujesz tylko, że nie znasz regulaminu serwera i chatboxa, ale wielce próbujesz pokazywać jakiej wiedzy nie posiadasz oraz usilnie próbujesz wmówić swoją rację. Dostałeś bana 5 minutowego za nick "BleBwoTFU". Nie dość, że jest to nick stałego gracza i byłego admina to w dodatku dopisałeś obraźliwe słowo na końcu. 

• Regulamin serwera - 4.3 Nick gracza nie może zawierać wulgaryzmów, treści religijnych, rasistowskich, seksualnych oraz innych uznanych za niewłaściwe.
  • Regulamin chatboxa - 6.4 Chatbox służy do luźnych rozmów. Nie prosimy o UB, nie kłócimy się, nie załatwiamy prywatnych spraw itp.

Ban jest jak najbardziej słuszny i w żaden sposób nie zostałeś pokrzywdzony. Nick możesz mieć jaki chcesz to prawda, ale ma on nie łamać regulaminu, a Twój ewidentnie był obraźliwy i niewłaściwy. Także tak jak wczoraj, polecam zapoznanie się jednak z całym regulaminem forum i serwera, a następnie próbowanie pouczać innych. 

Druga sytuacja jest dla mnie kompletnie niezrozumiała. Z rana jest wszystko dobrze, potrafisz rozmawiać jak kulturalna osoba, a później zmienia Ci się tok myślenia, bo ktoś odpowiedni otrzymuje posadę? 

Spoiler

image.png

Przeanalizowałem sobie Waszą wczorajszą konwersację i widzę, że bardzo Cię boli awans Eryka, bo nie spędził x czasu na sieci. Nie wiesz na czym polega nasza praca na sieci, jakie mamy plany i zapotrzebowanie oraz jakie są nasze ograniczenia. Na sieci nie ma stałych użytkowników, którzy są odpowiedni na miejsce junior admina. Nie sztuką jest też nawalić komuś kilku lub kilkunastu obowiązków, bo każdy z nas ma swoje prywatne życie i nawet bardziej intensywne, niż sobie możesz wyobrazić. Gdyby nie było potrzeby to byśmy tutaj Eryka nie prosili, ale to chyba Wy wiecie wszyscy lepiej co robić dla sieci, włącznie z Twoją ekspercką opinią? Czas na wykazywanie się był do momentu, w którym nas tutaj nie było. Teraz jest czas na działanie, a Eryk jest jedną z takich osób, która posiada nie tylko doświadczenie, ale i odpowiednie umiejętności. Czy ktoś szanuje taką decyzję o jego awansie czy nie, to nas mało interesuje. Nikt z Was, niestety za nas nie zrobi tego co mamy w planach. Też trzeba mieć świadomość, że plany to tylko zarys tego co może się stać, ale też nie musi, bo życie bywa przewrotne w wielu aspektach. Ocena jest bardzo ważna tylko trzeba umieć ją sformułować, a Twoja skraca się jedynie do szydzeniem, niekonstruktywnej i nieobiektywnej opinii, ponieważ nie masz o pewnych rzeczach jak widać nie masz bladego pojęcia. 

Spoiler

image.png

image.png

Skoro nie potrafisz jak człowiek z człowiekiem rozmawiać i pisać to nie będziesz miał dostępu do czatu. Próbujesz po raz kolejny zabłysnąć i Ci to nie wychodzi, drugi raz z rzędu tego samego dnia. Wiesz czym charakteryzuje się osobą inteligentna? Że potrafi być obiektywna, czerpać informacje z różnych źródeł, kategoryzować je, ustalać fakty, a przede wszystkim umieć konfrontować swoje zdanie/opinie z drugą osobą. Podawanie argumentów, że ktoś przyszedł znikąd, jest nonamem i ocenianie kogoś przez pryzmat rozmów na chatboxie świadczy tylko poniekąd o jego wychowaniu. Gdybyś był faktycznie taką osobą, na którą próbujesz się kreować to zapytałbyś wprost Eryka jak się sprawa ma, a on z pewnością udzieliłby Ci odpowiedzi. Niestety, lepiej robić popisów i wypisywać głupoty oraz udzielać się na tematy, o których nie ma się bladego pojęcia. Zwłaszcza, że to ja podjąłem decyzje o przyjęciu Eryka i Twoje teksty uderzają w pewnym stopniu we mnie. Jeśli szukałeś zaczepki to udało Ci się otrzymać z okazji prima aprilis blokadę na czat. 

Blokada pozostaje. 

Twój temat został zamknięty.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

•  DIESEL zmienił(a) tytuł na Odwołanie od blokady - Chilipeper
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.