Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Podanie na admina - nhhc.

nhhc.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: nhhc.

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/nhhc./145.239.239.244:27015/

Skala znajomości AMX (1-10): 7-8 (kiedys 10/10 ale na pewno sporo zapomnialem, wszystko do przypomnienia)

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: tak

Doświadczenie: tutaj chyba moge siebie zareklamowac, steam z 2005r., byly admin na kilku serwerach w tym w duzej sieci CSCENTER, szanowany oceniacz demek na blacklisted.pl, spore doswiadczenie w wylapywaniu cziterow (oczywiscie wszystko kiedys, ale tego sie nie zapomina :)), ESL, #mixy.pl, #cw.pl, kilka klanow, rezerwowy w krakow.cs (piekne czasy..)

Dlaczego chcesz zostać adminem?: zawsze to lubialem, na pewno skloni to do czestszej gry na serwie :) szkoda ze nie macie serwera TP bo tam bym sie odnalazl. 

Coś o sobie: wysoka kultura osobista ;-) 

Kontakt: STEAM: nhhc. , DC: pshkrk#6325 ; jakis mail czy cos to na PW moge podeslac odpowiednim osobom.

Na pewno sie nadam :) dajcie szanse a zobaczycie. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze nowy gracz, nikt go nie zna, zawsze na poczatek moge dostac podstawowe flagi w AMXie ;-) 

Pozdrawiam.

Na NIE!!

- kim Ty jesteś ?

- wgl nie widziałem na serwerze

- jak dla mnie troll :D

Napisałem nick..

Gram wieczorami ale tak jak napisałem jestem dosyć świeżym graczem tutaj ;-) 

Z trollem przesadziłeś...

Ale rozumiem że jestem nowy i nie pasuje to.. ale chciałem spróbować. Słyszałem od graczy że macie dzieci za adminów którzy wyrzucają za byle co więc myślałem że przyda się ktoś "starszy". 

Spokojnie :-) 

iku. ツ,

5.17 Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione.

• Junior Admin
Twoje podanie niestety zostało odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.