Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Podanie na admina - fgn CZARODZIEJ

fgn

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: fgn CZARODZIEJ, wcześniej fgniujdfjsnhigjfdgs, CHCE BYC JAK FACEBOOK

Link do GT: Podam do 3 nicków:

Obecny: https://www.gametracker.com/player/fgn CZARODZIEJ/145.239.239.244:27015/

https://www.gametracker.com/player/CHCE BYC JAK FACEBOOK/145.239.239.244:27015/

https://www.gametracker.com/player/fgniujdfjsnhigjfdgs/145.239.239.244:27015/

Skala znajomości AMX (1-10): Obecnie 5

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: TAK

Doświadczenie: W cs`a gram jakoś 20 lat z przerwami. Funkcję admina pełniłem wielokrotnie i doświadczenie mam spore. 

Dlaczego chcesz zostać adminem?: Na serwerze 4fun grywałem bardzo długo. Zawsze podobała mi atmosfera jaka tu panuje. Wiem, że nasze drogi były "trudne", ale coś ciągnie mnie że gram właśnie tutaj. 

Na serwerze spędzam sporo czasu mimo ogromu obowiązków. Bardzo często zgłaszam osoby na U@. W wolnych chwilach prowadzę i streamuje na TikToku gdzie reklamuje serwer. 

Coś o sobie: Mąż i pracownik korporacji, który ponad pół życia spędził na graniu w gry. Jestem osobą kontaktową i opanowaną, ale wiem, że nie zawsze podoba się sposób gry jaki prezentuje. 

Kontakt: Steam, forum 

Jestem na nie

+ Jakieś tam zgłoszenia są na u@

- Prowokowanie innych graczy

- Częste bluzgi przez micro a jednak na serwerze typu 4fun gra dużo dzieciaków

- wieczne narzekania na serwer że ciągle coś nie działa 

Również na nie

- Prowokowanie innych graczy najczęściej który Cię zabił

- Używanie bluźnierstw jako znaki interpunkcyjne " Twoje słowa"

- Wieczne narzekania na serwer że ciągle coś nie działa

- Obrażanie gracza który ma klatki

jak opisała poprzedniczka plus dużo innych, multi konta na forum jak też powiązania z zbanowanymi kontami.

DIESEL,

5.16 Wypowiedź w podaniu należy uargumentować min. 3 powodami będącymi za lub przeciw. Argumenty nie mogą być kopiowane od innych osób wypowiadających się w podaniu.

•  DIESEL odblokował(a) ten temat

Jestem na NIE

- Zachowanie i słownictwo na serwerze poniżej krytyki 

- Prowokacje podczas gry oraz wywyższanie się 

- Słaba znajomość AMXX

Zgłoszeń innych niż "afk tt/ct" nie widziałem

18 godzin temu, Karyyyna18 napisał(a):

Jestem na nie

+ Jakieś tam zgłoszenia są na u@

- Prowokowanie innych graczy

- wieczne narzekania na serwer że ciągle coś nie działa 

Dokładnie Ponoć jesteś streamer to jako były admin i człowiek forum bo grać póki co nie będę Wielki Streamer a z takim zachowaniem już widzę jaka masz oglądalność :) 

DIESEL,

5.16 Wypowiedź w podaniu należy uargumentować min. 3 powodami będącymi za lub przeciw. Argumenty nie mogą być kopiowane od innych osób wypowiadających się w podaniu.

Jestem na nie.

-Wiesz, że często podpuszczasz administratorów żeby dostać SS'y bądź żeby zachowali się nieodpowiednio w stosunku do Ciebie,

-Podanie moim zdaniem jest jakąś twoją przemyślaną akcją,

-Posiadasz powiązania ze zbanowanymi kontami na forum,

Dobrze wiesz, że swoje za uszami masz i będzie Ci bardzo ciężko usunąć skazę, którą na własną prośbę zostawiłeś.

Przede wszystkim jeżeli chcesz składać podanie na admina powinieneś starać się zresetować swój wizerunek, starać się coś zmienić. Nie możesz być nastawiony do obecnej administracji sarkastycznie, podważać ich umiejętności a robisz to i doskonale o tym wiesz.

Może w życiu prywatnym jesteś zupełnie innym gościem, którego nie znamy ale na serwerze pokazujesz swoje oblicze mieszanie.

Raz jesteś miły, starasz się aby rozgrywka na serwerze była płynna, zgłaszasz nieodpowiednich graczy a raz szydzisz z graczy, administracji, jesteś narcystyczny, podburzasz do interwencji w stosunku do Ciebie.

Jestem na Tak.

+ zgloszenia na u@

+ mic

+ wiek

+ doswiadczenie

+ kultura osobista - nigdy rowniez nie przeklina.

+ wygrane pieniazki przeznacza na rozwuj serwerowni

+ promuje serwerownie.

PS. Chcialbym rowniez dodac iz wiem moje wariaty ze FG nie lubicie. Ja z kolei lubie Was jak i Fg oraz zaznaczam ze nie bede tego zmienial gdyz nie o to chodzi.

Nigdy nie slyszaalem by FG byl negatywnie nastawiony na jakiegokolwiek gracza. Nigdy nie wypowiadal sie zle na serwerze. Wszyscy wiemy jak FG gra lecz badzmy rowniez szczerzy : wlancza live by nikt nie oskarzyl go o oszustwa, udostepnia cfg. Jedynie do czego mozna sie przypierniczyc to recoil. Jako czlowiek jest naprawde sympatyczny i przemily. Chcialbym mimo waszych uwag abyscie choc troszke jednak nie byli od razu negatywnie nastawieni lecz sprobowali go polubic badz zaakceptowac.

Admina nie dostaje się czy się kogoś lubi czy nie. Więc Twoja wypowiedź jest zbędna. 

Jestem kategorycznie na nie:

-przede wszystkim wszyscy wiemy że za uszami masz

-zbędne dyskusje

-szydzenia z administracji, serwera, wiecznie coś nie pasuje 

-narcystyczne podejście do adminów 

-okropne wywyższanie się

• Junior Admin

Z tego co widzę większość administracji jest na Nie.

Twoja przeszłość pozostawia bardzo wiele do życzenia niestety. 

Przyjmując nową osobę w nasze szeregi musimy mieć do tej osoby zaufanie, a do Ciebie jak widać go nie mamy. 

• Junior Admin
Twoje podanie niestety zostało odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.