Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Podanie na Admina - D4W1D

v1z

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: D4W1D

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/d4w1d/145.239.239.244:27015/

Skala znajomości AMX (1-10): 7

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: Tak

Doświadczenie: Były admin serwera Topfrags ( niestety serwer upadł )

Dlaczego chcesz zostać adminem?: Chciałbym do was dołączyć i pomagać serwerowi jak i graczą w trudnych momentach gry związanymi z tak zwanymi "odpałami". Jestem aktywnym graczem na serwerze jak i na forum. Oczywiście chciałbym dołączyć do waszej rodzinki serwerowej :) 

Coś o sobie: Witam, mam na imię Adam. Pochodzę z województwa Zachodniopomorskiego. Interesuję się motoryzacją jak i detailingiem samochodowym. W wolnym czasie lubię sobie poćwiczyć na siłowni. I to tyle dziekuję :) 

Kontakt: Discord, Steam oraz Forum

Jestem na NIE

- Ciągłe zwracanie CI uwagi o kulture

- prowokowanie graczy na sayu i przez micro

Bany dostałes nawet od samego opiekuna a dalej do Ciebie nic nie dociera

Zrzut ekranu (27).png

Jestem na NIE

Za zachowanie jakie prezentujesz na serwerze

Kilku krotne upominanie i Banowanie nie zmienia zachowania

Jedyne opinie jakie otrzymuje od graczy na Twój temat są negatywne więc Twoja pozycja działałaby na niekorzyść niż na korzyść dla serwera.

P.S. Masz Bany i to nawet w tym miesiącu, zdecydowanie na NIE. PLUS TE ODWOŁANIA z wyzywaniem od FRAJERÓW kolegów... 

• Junior Admin

Jestem tego samego zdania co @  Karyyynaa  i @  JOKER XD

Wielokrotnie zwracaliśmy Ci uwagę, że masz ogarnąć słownictwo, a w dalszym ciągu dostaje zgłoszenia na Twój temat. 

Złożyłeś podanie na admina, bo niby chcesz nam pomóc fajnie, ale szkoda, że chodzisz po discordach i obrażasz administrację serwera za plecami. 

Potrzebujemy osób godnych zaufania, a nie kogoś fałszywego, bo właśnie taki dla mnie jesteś, bardzo słabe zachowanie z Twojej strony. 

Jeśli zmienisz swoje zachowanie i kulturę osobistą to wtedy możesz raz jeszcze spróbować swoich sił.

• Junior Admin
Twoje podanie niestety zostało odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.