Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Podanie na Admina - v1z

v1z

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: v1z dawniej D4W1D

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/d4w1d/145.239.239.244:27015/ https://www.gametracker.com/player/v1z/145.239.239.244:27015/ dam te dwa bo zmieniłem nick 

Skala znajomości AMX (1-10): obecnie 5 ale szybko się uczę

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: Tak

Doświadczenie: Były admin serwera Topfrags ( to był serwer JB ale niestety serwer upadł )

Dlaczego chcesz zostać adminem?: Chciałbym do was dołączyć i pomagać serwerowi jak i graczą w trudnych momentach gry związanymi z tak zwanymi "odpałami". Jestem aktywnym graczem na serwerze jak i na forum. Oczywiście chciałbym dołączyć do waszej rodzinki serwerowej  

Coś o sobie: Witam, mam na imię Adam. Pochodzę z województwa Zachodniopomorskiego. Interesuję się motoryzacją jak i detailingiem samochodowym. W wolnym czasie lubię sobie poćwiczyć na siłowni. I to tyle dziekuję . Na samym konću chce dodać iż zmieniłem nick bo byłem mylony z osobą o podobnym nicku poniewaz tamta osoba kazdego wyzywa i poprostu bylem mylony.

Kontakt: Discord, Steam oraz Forum

Po moich długich przemyśleniach niestety jestem na NIE

+gametrack

+doświadczenie

+mikro

-nie daje mi spokoju sytuacja zainstniała na DC

-bany za brak kultury

Nie wiem czy dałam się zmanipulować czy co ale sądze, że jeśli chcesz startować na admina to powinieneś poczekać aż pokażesz wszystkim ze się jak to nazywasz "stałeś innym człowiekiem" 

+pomocny

+przyjacielski

+duże doświadczenie

+częste zgłoszenia na u@ bądź steam

+kulturalny

+aktywny na forum i serwerze

Nie mylic prosze z D4W!DEX - 2 totalnie inne osoby.

W dalszym ciągu jestem na Nie

Nie wzbudzasz mojego zaufania, po ostatniej sytuacji tym bardziej. Inny nick nie zmieni tego że zachowujesz się absurdalnie i wyzywasz ludzi za plecami. 

Pisanie podania co tydzień również znaczy o twoim braku dojrzałości i nie potrafisz pogodzić się z odmową. 

Wydaje mi się że nie jest nam potrzebna tak toksyczna osoba jak ty w teamie i zdania nie zmienię. Jesteś arogancki, podważasz zdania adminów wypisując do nich na priv. 

Jestem na "okresem próbnym"

+ Dobre GT i aktywny

+ Komunikatywny 

+ Doświadczenie

+ Dobry chłopak z specyficznym poczuciem humoru

Nie rozumiem ludzi co piszą, że jesteś toksyczny.... Każdy z nas jest tylko człowiekiem i ma różne dni oraz lepsze i gorsze momenty. 

• UBTeam CS 1.6

Jestem na NIE.

Dokładnie Twój nick "D4W1D" figuruje w bansie z wpisem "brak kultury od kilku dni" a na drugi dzień dostajesz kolejnego bana z wpisem "kultura".

Tak samo zmiana nicku nie znaczy zmiany osobowości a ostatnie podanie z 31 maja czyli ledwo minął tydzień a ty znów startujesz. Jak dla mnie nie jesteś osobą która będzie godnie reprezentować serwerownię.

• Admin CS 1.6 [4FUN]

Jestem na Tak 

Doświadczenie jest aktywny na serwerze i na forum :d miły zawsze chętny do pomocy 

Obecnie na nie

Obecnie zachowanie jest bardzo na plus ale przeszłość jest i to bardzo źle świadcząca o Tobie, przepraszam ale jako admin mamy dawać przykład dla starych jak i nowych graczy. Twój przykład jako admin no nie jest za miło.

Za przykład dla Ciebie posłużę się obecnym Adminem @  Cpr  i jego możesz brać za wzór do zachowania na serwerze jak i na forum, jak i też w odwołaniach.

Tu masz przykład moim zdaniem dobrego odstępu miedzy podaniami z bardzo widoczną różnicą zachowania na plus. Daj trochę więcej czasu na zmianę zdania o Tobie nie tylko adminą ale u graczy, samymi adminami serwer nie żyje, to gracze TWORZĄ TEN SERWER. 

P.S. FGN co do tego zachowania co opisujesz, jeśli administrator ma gorszy dzień powinien nie wchodzić do gry, ochłonąć i to samo dotyczy się graczy. Admin ma dawać zawsze przykład graczowi poprawny a nie chamski czy wyzywający a powiedzenie milczenie jest złotem ma bardzo duży sens.

• Junior Admin

Może i poprawiłeś trochę swoją kulturę osobistą, ale jak to napisał @  JOKER XD przeszłość dalej stawia Cię w złym świetle. 

Ledwo minął tydzień od Twojego poprzedniego podania, a już napisałeś kolejne. 

Daj sobie trochę więcej czasu, pokaż nam wszystkim, że Ci zależy.

Napisz podanie pod koniec miesiąca, bo tydzień czasu na poprawę swojego zachowania to dla mnie zdecydowanie za mało. 

• Junior Admin
Twoje podanie niestety zostało odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.