Skocz do zawartości
Posiadasz swój serwer i chciałbyś dołączyć? Skontaktuj się z administratorem!

Podanie na Admina - v1z

v1z

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: v1z 

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/D4W1D/51.83.241.17:27015/ https://www.gametracker.com/player/v1z/145.239.239.244:27015/

Skala znajomości AMX (1-10): obecnie 5 ale szybko się uczę

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: Tak

Doświadczenie: Były admin serwera Topfrags ( to był serwer JB ale niestety serwer upadł )

Dlaczego chcesz zostać adminem?: Chciałbym do was dołączyć i pomagać serwerowi jak i graczą w trudnych momentach gry związanymi z tak zwanymi "odpałami". Jestem aktywnym graczem na serwerze jak i na forum. Oczywiście chciałbym dołączyć do waszej rodzinki serwerowej  

Coś o sobie: Witam, mam na imię Adam. Pochodzę z województwa Zachodniopomorskiego. Interesuję się motoryzacją jak i detailingiem samochodowym. W wolnym czasie lubię sobie poćwiczyć na siłowni. I to tyle dziekuję . 

Kontakt: Discord, Steam oraz Forum

Ponownie jestem na nie

- Powrót po niedawnym odejściu, po 4 dniach grania podanie na admina

- Jak sam to opisałeś w "WIELKIM POWROCIE - SZUKASZ ATENCJI" 

- daj się poznać z lepszej strony

- bądź aktywniejszy na serwerze

+ GT dobre ale jako całość

• UBTeam CS 1.6

NIE.

Jak dla mnie swoją kandydaturę przekreśliłeś już dawno temu i nie ważne co zrobisz ode mnie poparcia nigdy nie dostaniesz. Chcesz dołączyć do "rodzinki" a brzydko potraktowałeś naszą "siostrzyczkę" więc jak dla mnie tym się "spaliłeś". 

Ja również zdania nie zmienię, na NIE.

Kilka podań odrzuconych ale nadal na siłę próbujesz. Ponadto dwa poprzednie podania to raptem "kopiuj - wklej", jedno zdanie zmienione żeby nie było.. Z wielkimi pretensjami przyjąłeś "odrzucenie" poprzednich podań i stwierdziłeś że kończysz przygodę z tą siecią. Nie musiało minąć wiele czasu żebyś "powrócił" i grając raptem kilka godzin w ciągu kilku dni, piszesz znów podanie. Nie rozumiem skąd te ciśnienie na "admina". W poprzednim podaniu napisałem wystarczająco dużo, nie będę kopiował tego samego. Zachowanie, podejście i brak wyrozumiałości do graczy i różnych sytuacji na serwerze, w mojej opini Cię skreśla.

• Junior Admin
Twoje podanie niestety zostało odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.