Skocz do zawartości

Podanie UBT - dejvuu

dejvuu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: dejvuu

Imię: Kacper 

SID: STEAM_0:0:177360283

Doświadczenie: doświadczenie posiadam i to spore, także nie będzie to dla mnie żadna nowość, pełniłem już tą funkcję na pewnej sieci, reklamować nie będę ;p. 

Dlaczego Ty?: Ponieważ mam doświadczenie w pełnieniu tej funkcji, nikt nigdy żadnych zastrzeżeń co do mnie nie miał, także chyba wykonywałem prawidłowo swoje obowiązki. W razie potrzeby jestem w stanie odwiedzić forum i zrobić co należy. Jestem sumienną i pracowitą osobą, zawsze staram się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki.

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Sporo sporo :d, parę godzinek na pewno, forum zawsze odpalone w tle gdy gram, co dosłownie parę minutek odświeżane ;P.

Opisz siebie: Z góry mówię, nie lubię opowiadać o sobie, także będzie króciutko. Uczęszczam do 5 klasy technikum o profilu OZE. Interesuje się głównie motoryzacją, lubię podłubać przy skuterkach etc. Zazwyczaj jestem spokojny, do czasu kiedy ktoś nie wyprowadzi mnie z równowagi, a nie będę kłamał  - ciężko nie jest tego uczynić ;v. Najczęściej miły, uśmiechnięty, zwarty i gotowy do pomocy. Zawsze gdy gram na jakiejś sieci lubię działać na jej korzyść i tak samo chciałbym żeby było w tym przypadku. 

Przepraszam, ponownie ale jestem na NIE

- Pisanie postów na siłę, często nie wnoszące nic za bardzo

- Nasza dawna rozmowa na PW mnie nie przekonuje, faktycznie prawie miesiąc ale dalej mam ją w pamięci

- Żadnych zgłoszeń w zgłoś czitera

- Dużo pisania o tym że ktoś coś tam ale nigdy nie dodane dowody, nigdy żadnej rozpiski

Na nie 

Tyle podań na admina złożyłeś i dalej nie widzisz problemu w swoim zachowaniu. Tam Ci nie wychodzi to piszesz podanie na ubt. Trochę przesada już z Twojej strony 

Ja tylko wtrącę, że podanie na UBT powinna składać osoba, która piastowała przez dłuższy okres czasu ADMINA  i spisywała się wzorowo, a tutaj niestety tak nie jest.

Dla mnie nielogiczne po prostu to jest @  dejvuu

Bez żadnych uprzedzeń do Ciebie to piszę.

Pozdrawiam

• Moderator

Niestety nadal jestem na NIE

- Praktycznie brak zgłoszeń 

- Tak jak @  JOKER XD  napisał, brak żadnej rozpiski. Dodam od siebie że nawet jakby ta rozpiska była nietrafiona (bo nie myli się ten kto nic nie robi ;) ), byłoby to tak czy siak dużym plusem i pokazałoby nam że na prawdę chcesz i się starasz.

- Częste pisanie podań 

Na plus w miarę poprawiona aktywność na forum i serwerze ale to jedyne z plusów które widze i moim zdaniem one nie wystarczą. 

• Junior Admin
Twoje podanie niestety zostało odrzucone!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.