Amigo Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Wczoraj On dziś Ty, te samo SID ? Kim jest MAZI ? Ja Cię tutaj nie chcę Zbyt dużo niewiadomych Ban ? Ktoś ma jakieś propozycje ? i42O i AspiratiO_Crew! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 SSy ogólnie czyste a co do ostatecznej decyzji to @SNICKERS zostawiam Tobie ja się trochę pośpieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Slyszales o czym takim jak fake nicki? moge grac tylko na nicku franko jak was tak to boli Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Amigo Mateuszek, 27 Kwietnia 2019 No już mnie boli +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Wybacz, mnie nic nie boli, masz za dużo ss, da się to wytłumaczyć bo może kiedyś dostałeś ss na mapie Office, ale na sieci z której pochodzi screen 00000 nikt o tobie nie słyszał, bans nic i tobie nie wie. AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) To jest screen zrobiony na koniec mapy, innej mapy granej kilka godzin wczesniej... i z innego serwera, mam wlaczone automatyczne robienie screenow na koniec mapy. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Amigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Jak dla mnie próba oszukania administracji i dla mnie werdykt prosty BAN. AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 AspiratiO_Crew! i madmax_jaworzno 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Jak mi jedna osoba powiedziała, dość mądrze. SS czyste więc należy się UB. penqu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi