Dafi Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 dostałem perma i jakieś scryny wstawić i nie wiem o co chodzi pomocy i gdze to wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
defender.) Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Screeny znajdziesz w folderze cstrike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 "scryny" znajdują się w folderze cstrike i nazywają sie halflife001 , halflife002 i tak dalej . Format pliku .tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafi Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 dzieki mam i gdze to dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zrób na forum wątek w bany/screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
defender.) Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Screeny wrzuć na zippy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi