Sick. Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ElO WojtaS Opublikowano 8 Maja 2019 LUZak Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 ja bym się wstrzymał z ub, czekając na HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 8 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 co to za czerwona kropeczka zostala na osostnim ss ? na moich tego nie ma i dodatkowo nie ma tam nic takiego na mapie .???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sick. Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Mnie nie pytaj, najprawdopodobniej krew, nic nie robiłem z ssami , spakowałem całe i wrzuciłem, na aima to chyba to nie wygląda z racji iż na poprzednich ssach nie ma takiego czegoś + kropka jest poza modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 8 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 jezli tego nie ma na mapie skad krew u gracz ktroy zyje lub gdzies obik niego tam nic takiego nei bylo moim zdaniem edycja ci nie wyszla lub anty ssy sie spierdolil.tak czy siek ub nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sick. Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jak dla mnie krew, jakbym zdążył edytować w parę minut jak od razu wrzuciłem ssy... Aim to też nie może być bo przecież ta kropka nawet nie jest na modelu, niech jakiś ubt sprawdzi, że nic nie edytowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Ta ma racje mozliwe ze to moze byc krew Sick. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sick. Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 https://www43.zippyshare.com/v/3DkuGOCV/file.html proszę ss, nawet nie ruszyłem tych ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 9 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ale nie dostanie ub bo tam nie moze byc krwi bo tamnikogo nie trafiał celownik jest calkiem w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sick. Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 To sobie odpal demo, bo ja to akurat to pamiętam ja go nie strzelalem bo nie widziałem go tylko gostek który za mną szedl go strzelił. Sprawdź demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jest to krew bo ten gość dostaje strzał od odnogi. Proste Mateuszek, 9 Maja 2019 Nie jesteś autorem postu więc nie wypowiadaj się w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) Brak UB anty ss się zrypał. Miałeś aima pobrales anty ss i coś nie pyklo Edytowane 9 Maja 2019 przez PsychoFan CSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi