adammickiewicz Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Server # 49 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina moon. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : |-_-| [AMXBans] Powod : ' AimBot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 52364218 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 217.96.23.2 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 @moon 48h na dostarczenie dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 https://www42.zippyshare.com/v/Zmlhw1mq/file.html O to demko gdzie gracz ewidentnie smiga na aimbocie Jest to serwer Multi Arenka , na żadnym innym serwerze nie posiada admina wiec niby jaka mapa "de_cos tam" xd Nic sie nie zgadza procz ip wiec chyba macie je powiazane :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 11 minut temu, moon napisał: https://www42.zippyshare.com/v/Zmlhw1mq/file.html O to demko gdzie gracz ewidentnie smiga na aimbocie Jest to serwer Multi Arenka , na żadnym innym serwerze nie posiada admina wiec niby jaka mapa "de_cos tam" xd Nic sie nie zgadza procz ip wiec chyba macie je powiazane :3 To rozpisz demko ja sprawdze i dam werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammickiewicz Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 no bo nie pisze jaka mapa, gdzie moge znalezc screeny bo w folderze cstrike mam tylko z kilku dni przed gdzie dostalem bana a rowniez bylem czysty nie odwoływałbym sie gdybym byl odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammickiewicz Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 na tym serwerze moon siedze czesciej od Ciebie jako jedyny mi to zarzuciles, sam moj ranking wskazuje ze nie moge grac na aimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammickiewicz Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 a z wczoraj nie przypominam sobie, zebym dostal bana jak grałem dlatego tym bardziej mnie to zaskoczylo moon, 12 Maja 2019 Nie spam pod tym postem tylko edytuj swoje wypowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Demko jest krotkie wiec nie widze powdow do rozpisywania wystarczy pobrac odpalic wszystko bedzie wiadome Ale prosze : Kilka sekund przed właczeniem nagrywania - Dzieciak ucieszony " MoonYy był i nie dal mi bana (heheszki) " 7:47 - celownik lata jak tornado wokół bani przeciwnika przy strzale 7:52 - natychmiastowe namierzanie przeciwnika w glowe 7:57 - tak samo jak wyżej w biegu automatycznie celownik leci do gory na przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammickiewicz Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 a nick ktory jest w konsoli |-_-| jest adekwatny do tego jaki byl na serwerze czy to przypadek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammickiewicz Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 w cstrike mam tylko z 9 maja screeny nic innego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi