soploooo junior Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 @Mik mik ;) @Tayquil Mi świadkami iż to nie ja prowokowałem sytuację. Nie jestem święty okay.. Zdarzy mi się przeklinać ale to nie jest adresowane to żadnego z graczy. Oczywiście wiem że kultura obowiązuje ale zostańmy przy temacie prowokacji. Tak jak napisałem wszedłem na serwer @Mik mik ;) napisał coś tam o forum z @Tayquil napisałem się o co chodzi zaczął się do mnie pruć powyzywaliśmy się potem z/w sobie zrobiłem na dust3 żeby napisać do @PabloW o Lisku.. Potem wszedłem na westwooda chwilkę pograłem powypisywałem kilka wyzwisk na u@ że do Jokera się przywalił później i tyle w temacie. Z chęcią bym pokazał wcześniejsze zajścia na mapie css_dust3 no ale.. I to tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 On Ci dał bana na 30 min a ja zmieniłem Banika na tydzień Pozdrawiam. Smile :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Przyznajesz się do WINY i jeszcze ja taki zły, weź odpocznij ten Tydzień i wróć. Dla mnie skarga śmieszna, czego oczekujesz ? Karyyynaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soploooo junior Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 1 minutę temu, JOKER XD napisał: Przyznajesz się do WINY i jeszcze ja taki zły, weź odpocznij ten Tydzień i wróć. Dla mnie skarga śmieszna, czego oczekujesz ? Nie mówię że ty zły i oczekuję chociaż jakiejś mniejszej kary o dwa albo jeden dzień i tyle.. Czy naprawdę to co napisałem wygląda jak bym miał się do ciebie przyczepiać ? Po prostu przyznaję się do winy i chcę krótszego bana.. tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayquil Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Akurat nagrywałem demka z potencjalnym czitkiem, więc na tych 2 demach będzie cały zalążek tej awantury. Myślę, że będzie to dobry dowód w tej sprawie i ocenicie, czy @soploooo junior faktycznie zaczął prowokacje ^^ (przy okazji ocenicie czy czitek to był) https://cs-luzownia.pl/topic/10428-venter/?tab=comments#comment-67605 Edytowane 19 Maja 2019 przez Tayquil Lio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) 4 minuty temu, soploooo junior napisał: Nie mówię że ty zły i oczekuję chociaż jakiejś mniejszej kary o dwa albo jeden dzień i tyle.. Czy naprawdę to co napisałem wygląda jak bym miał się do ciebie przyczepiać ? Po prostu przyznaję się do winy i chcę krótszego bana.. tyle.. Ale kolego to nie on dawał Bana na tydzień on Ci dał na 30 min to ja zmieniłem na Tydzień. Także teraz ja muszę zadecydować co z Tobą mamy zrobic. Ps sprawdzę demko i ocenimy sprawe. Edytowane 19 Maja 2019 przez PsychoFan CSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soploooo junior Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) 5 minut temu, PsychoFan CSL napisał: Ale kolego to nie on dawał Bana na tydzień on Ci dał na 30 min to ja zmieniłem na Tydzień. Także teraz ja muszę zadecydować co z Tobą mamy zrobic. Dobrze decyduj. Pisałeś mi na pv że zmieniłeś okay.. Ja tu napisałem w kwestii tego pierwszego bana. A odwołanie daję dlatego ,że dałeś mi bana za "prowokację" i domagam się trochę złagodzenia kary.. Edytowane 19 Maja 2019 przez soploooo junior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Szanowni gracze demko zostało przeanalizowane i stwierdzam tak: Obaj gracze czyli Wudeczka oraz Lisek za wyzywanie się na serwerze i tworzenie niemiłej atmosfery nakładam na was recedywe w postaci prac społecznych . A więc jeden nie lepszy drugiego obaj dostają recedywe w postaci bana tygodniowego są jakieś spekulacji prawaników jeżeli nie ma temat zamykam. Wystarczyło tylko nie wyzywać i było by dobrze a jeden na drugiego jak na podwórku. W sprawie tego Haxa co było kręcone demko werdykt też zapadł prze ze mnie. Dziękuje za uwagę i życzę wam miłego dnia. Pozdrawiam Mateusz. Do zobaczenia. Edytowane 19 Maja 2019 przez PsychoFan CSL Klaun Szyderca i JOKER XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi