Gienkoskyy Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) 1. Twój nick w grze Gamol? 2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę [CSXGuard" 1454 STEAM_1:0:2098759605,"xxxxD" 1479 STEAM_1:0:1400884235,"MAM" 1461 STEAM_1:0:417834136, 3. Powód skargi Obrażanie nie robienie celi oraz współpraca 4. Dowód rozpisany ss/demko runda 1/2 HLTV-1906301129-bb_aztec_s1.dem.zip Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Gienek4333 Poprawienie błedów orgrograficznych xd CZOKOMOKO, 30 Czerwca 2019 A regulamin skargi to ty czytałeś. Gracz który składa skargę na na danego gracza musi rozpisać demko Podać minutę oraz rundę kiedy to się działo. Inaczej skarga zostanie odrzucona. Ja nie widzę tu dokładnej minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Serio ziomus twoj kolega @Optimuspompa zaczol nas wyzywac 23:35:99 tu jest miunta ktory zaczoł nas wyzywac wieć ogarnij sie."I ty chcesz admina PPFF" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienkoskyy Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 @Kamilos Kiedyś mówiłem cele cele i cele i mnie obrażaliście że niby ja nie robie celi? a miałem 12 dedów a ty 4dedy nie wiem kto to jusz był ale wiem że tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deni Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Nie wiem o czym ty mówisz gamol bo oglądam te demko i z tego co widzę to jest ostatnia runda a ty masz tylko 2 zgony sam nie robiłeś celi połowę pierwszej rundy i zamiast wbijać to szukasz jak wskoczyć do kampy z respa więc nie wiem po co tyle kłamiesz jedyne co widać to to że [CSXGuard jest afk całą mapę i MAM tylko raz cię obraził no i faktycznie Odpalony xxxxD i MAM współpracowali od razu przepraszam że się wypowiadam mimo tego że już praktycznie nie gram ale denerwuje mnie to jak kłamiesz a i uspokój kolege bo też za dużo się wyzywa z MAM i też nie bijcie na ziemi i nie na swojej kampie bo chyba wiesz że to jest niedozwolone przecież czytałeś regulamin wow @Gienek4333 ja miałem kiedyś 100 dedów i używaj opcji edytuj a nie posty walisz ciągle Edytowane 30 Czerwca 2019 przez De_nY K4PP4 , Kamilos i ef bek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienkoskyy Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 @De_nYMiałem kiedyś 12dedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOY T3AM Lajtowo ^^ Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 @Gienek4333pomimo odejścia mojego i denego, (ja przed Windows) widzę że aby ty składasz skargi i nie ogarniasz nic kompletnie to dla ciebie jest amx 8/10 jeśli ty masz być adminem ja już chyba nie wrócę. ef bek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 1 i 2 rundzie nic ci gracze co podałeś nie zrobili oprócz pozwolenia na wrócenie na kampe zamiast latania za nim. Natomiast ty po tym gdy gracz wbił do ciebie z twojej kampy powiedziałeś "Kurwa nie skracaj bo bana dostaniesz." Dopiero w 4 rundzie Optimus zrobił rc + wyzywał się z graczem MAM a gracz MAM współpracował z graczem w ct. No to tak: Gamol ban na 1h za obraze + nie wykonywanie celi MAM ban na 1h za obraze + współprace Optimus ban na 1h rc + obraza I następnym razem @Gienek4333 opisz dobrze skargę bo następnym razem ją odrzucę. VanitY , deni i ef bek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi