F. Szopen Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) 1. Twój nick w grze: Zjem cie 2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Venom33 3. Powód skargi: Typek dosyć ze miał kampe pod fpsy to gdy pobieglem go zabic to on rzucił zamrażacz i wbił sobie po mnie runda 3/4 4. Dowód rozpisany ss/demko: http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1907091434-bb_classic_iplay.dem.zip Edytowane 9 Lipca 2019 przez Zjem cie :D CZOKOMOKO, 9 Lipca 2019 Następnym razem proszę podać minute bo 3/4 runda to troche za mało. Kamilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F. Szopen Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Przed chwilą, Donfato napisał: przeciez mowiles wczesniej ze mnie podsadzisz daj dowód i po 2 skoro cie goduje czemu mam cie podsadzać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Skarga słuszna Venom zamroził ciebie i wszedł na kampe po tobie dodatkowo kampa nie miała wejścia 1 klocek był za wysoko i nie dało rady tam wskoczyć. Gracz zostanie ukarany banem na godzine. F. Szopen , Tomek Szuminski i Donfato 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi