mars Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) 1. Twój nick w grze mars 2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę zjem cię 3. Powód skargi dostałem bana za jg a ten typ, co mnie wzywał nie dostał I, dał goda typówi na całą runde 4. Dowód rozpisany ss/demko nie do żyłem ss zrobić bo dostałem bana Edytowane 18 Lipca 2019 przez mars Mateuszek, 18 Lipca 2019 Stosujemy się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deni Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 A wzór skargi to po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Aha ciężko wzór skopiować? I dać dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Albo dajesz dowody albo skarga odrzucona F. Szopen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom33 Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Moze Venom pomoze? http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1907181455-bb_arcade_middle.dem.zip 16minuta widac jak Mars obraza typa, 24 minuta widac jak Zjem cie pomaga Marsowi i wsadzil go do kampy i dal mu goda, po czym zombiaki weszly na jego kampe i chcialy go zabic ale zjem cie je zrespil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Ban dla marsa słuszny obrażał po rodzicach gamola. A co do respenia dobrze robił bo utrudnialiście mu pomaganie i nie wykonywaliście celi więc mógł wam dać bana ale was tylko zrespił poza tym gracz był prawdopodobnie nowy więc mógł go dać na kampe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi