M@RCIN Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nick podczas gry: M@RCIN Admin, który dał ci bana: SNICKERS Powód Bana: Cheater Dowód w postaci dema/screena: [url]http://www84.zippyshare.com/v/aOeXqcKG/file.html[/url] Data, Godzina otrzymania bana: 05.12.2016 godzina ok 15-16 Twoje IP/SteamID: STEAM_2 : 0 : 1320198069 Komentarz: Wydruk z konsoli: You have been banned from this Server by Admin SNICKERS. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : M@RCIN [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1320198069 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.146.169. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Wydaje mi się, ze gdzieś mam na Ciebie demko, postaram się je wstawić i ewentualnie rozpisać, proszę czekać ! Edytowane 7 Grudnia 2016 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 okej mam nadzieje ze jednak cofniecie bana to byl przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nic dodać, nic ująć :D Jak ? :) Proszę bardzo mi to wytłumaczyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Tylko co wytłumaczyć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jak co? Skąd cały czas wiedział gdzie jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jest demo czy nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Przepraszam, zapomniałem CTRL + V zrobić :D [url]http://d1.hltv.org.pl/srv41158/HLTV-1612051410-am_inferno_bridge.dem.zip[/url] Swojego prywatnego demka nie mogę na razie znaleźć, mam ich chyba 50-60+ i nie wiem w którym. Jeżeli to nie wystarczy to poszukam co mam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Snickers to bylo tak ze po respie na wiekszosci map slyszysz czy przeciwnik kupil bron a ze slyszalem ze po respie nie bylo slychac broni to podszedlem i zaczalem skanowac i fartem to wyszlo. Naprawde mowie prawde dlaczego mial bym klamac czy uzywac czitow nawet staralem sie o fajne skiny skrzynki czy inne blagam dajcie unbana [COLOR="#008000"]Twój drugi post to " Proszę o ub bo to był przypadek", skąd wiedziałeś o który przypadek chodziło?[/COLOR] Edytowane 7 Grudnia 2016 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 zaraz po nim bana dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Snickers wiec ban zostaje czy jak?? [COLOR="#008000"]Proszę o cierpliwość, nie mogę Ci dać UB skoro dałem Ci Bana. Poczekajmy na wypowiedzi innych. [/COLOR] Edytowane 7 Grudnia 2016 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 SNICKERS czyli ban zostaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psikus Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Podejrzane. Moim skromnym zdaniem dać UB jakomostatnia szansa i bacznie obserwować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Psikus moze tak byc blagam o tego UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psikus Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ja jestem adminem, moje zdanie liczy się najmniej ;) czekaj na decyzje odgórną i nie polecam spamowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Chyba ban zostanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@RCIN Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No to juz moge zapomniec o tym serwie a bylo tak fajnie popykac drugiego takiego nie znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Widzę, że Ci zależy. Być może popełniłem błąd (jestem tylko człowiekiem). Mam nadzieje, że Wyżsi poprą moją decyzję, daje Ci UB na Swoją odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi