<.GumiS.> Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nick podczas gry: <.GumiS.> Admin, który dał ci bana: VENOM$ Powód Bana: wstaw ssy Dowód w postaci dema/screena: brak ss'ów ;/ Data, Godzina otrzymania bana: 07.12.2016 - 19:11:27 Twoje IP/SteamID: 213.199.216.22 Komentarz: Brak ss'ów w folderze cstrike Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin V0N0M$. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : <.GumiS.> [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 998639146 ' [AMXBans] Your IP : ' 213.199.216.22 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Szukałeś plików w formacie .tga? masz poradnik [url]http://cs-luzownia.pl/showthread.php?1239-Poradnik-jak-wrzucić-screenshoty[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<.GumiS.> Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tak szukalem wszedzie mam tylko swojego ssa ktorego zrobilem bo mialem staty 34/0 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 SS zostały zrobione, masz 48h na wrzucenie. Dużo ludzi mówiło że nie ma a potem się znalazły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<.GumiS.> Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No raczej ich nie mam to nie wrzuce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tak jak pisał Snickers masz 48h na wrzucenie Ss'ów.. Jeśli nie będziesz miał zamiaru wrzucać to napisz , bo niepotrzebnie temat będzie otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Kierasku, nie obrażaj mnie :D :) Uważasz, że nazwanie Ciebie "SNICKERS" Cię obraża? :mad: Sorry mordzia , ale to tak na szybko działałem i nie spojrzałem kto napisał.:) Miałem dobre intencje ;). Edytowane 8 Grudnia 2016 przez kieras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<.GumiS.> Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To zamykaj bo z du.. Ci ich nie wezmę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mowisz i masz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi