bUg RZygUF Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Czy tylko mnie oślepia ten blask przy strzelaniu? Przecież czasami tak świeci, że ja nie widzę gdzie mam strzelać. A gdy CT strzela to nie wiadomo czy to CT czy TT. Dobrze też wiecie, że serwer jest dobity mocnymi pluginami, więc kolejne będą osłabiać serwer Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez bUg RZygUF penqu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penqu Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Potwierdzam. Mam podobne zdanie. + kiedy ktoś strzela przy cienkich teksturach lub wąskich pomieszczeniach widać błysk światła przez ściany. Trochę jak WH DZIWNY TYP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtazy | Adrenaline Rush. Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 moim zdaniem za duze ulatwienie jak ktos skanuje widac pozycje, bo tak juz mialem na paru mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nawet jednej dzien nie minął i juz płaczecie poczekamy do konca tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDuszek Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Ale z czym tutaj czekać? Reagujemy od razu Irytujące to jest jak cholera, jestem za usunięciem. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez xDuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Dla mnie to porażka wiadomo gdzie kto jest, moim zdaniem zbędny plugin. Pozdrawiam @@ edit Na małych mapach spadaja fpsy do minimum serio to porazka. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Adas esperal Justyna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisters Gustlikos Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Również jestem za usunięciem,nie przypadło mi osobiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ElO WojtaS Opublikowano 5 Sierpnia 2019 LUZak Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 7 godzin temu, NWN_LUZ napisał: Nawet jednej dzien nie minął i juz płaczecie poczekamy do konca tygodnia o Boże . tyle czasu ?? Justyna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Na mapach CSS jest masakra z klatkami jak @ElO WojtaS trochę za długo ElO WojtaS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ElO WojtaS Opublikowano 5 Sierpnia 2019 LUZak Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Bez kitu poprzez ten plug choce mi skacze on 50 do100 Paczka The Best tylko Wibro za male na tego szonka :)) Do Pn poczekamy z odblaskami tymi :)) Pzdr "_ WojtaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUg RZygUF Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wygląda na to, że @NWN_LUZ już wyłączył tę opcję. Dz. Temat off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 na chusteczki nie wyrobie Tp#Franek i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ElO WojtaS Opublikowano 5 Sierpnia 2019 LUZak Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 52 minuty temu, NWN_LUZ napisał: na chusteczki nie wyrobie Nie puacz Kiedy odjadę , sercem będę przy Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi