veko3 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) P Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez veko3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom33 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie skrócilem nie prowokuje cie nawet a pozatym ty mnie wyzywasz , Dlczego piszesz pod swoja skarga skoro jest mozliwosc edytuj??? i bląd* ja planowalem XD? poweidzialem ze jesli bana dostane to powiem swojej siostrze zeby wbila na oxa Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Venom33 Kamilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veko3 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Prowodowaleś a nawet na nastepnej mapie obrazałeś req i panowałeś zrobić multi konto i oszukiwaleś ze niama oxsa prowadzanie w błond Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez veko3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOY T3AM Lajtowo ^^ Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 A czy możecie się tu nie kłócić bo zaraz obaj bana dostaniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Dwa bany po 7 dni proponuję. Niech opiekun zadecyduje. veko3 , K4PP4 , ef bek i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanitY Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Według mnie to się już śmieszne robi, non stop piszecie te skargi i tylko zasyfiacie te forum swoją głupotą. Nie potraficie normalnie zagrać? Ja jestem tak samo jak kolega u góry o tego bana xxxxxD , ef bek i Aleks 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @veko3 następnym razem jak już piszesz skargę napisz porządnie żebyś potem nie zmieniał. @Venom33 dostane chociaż jedną skargę na ciebie że prowokujesz lub coś takiego zostaniesz ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi