DanielTeamDziku Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Proponuje żeby była komenda na opis F lub X broni( w tym również kamola) Np X awp - szybkostrzelnosc F ak- większy drop Kamol-przypływ rpg jest aktywny gdy nie ma cie w grze coś takiego dla nowych i trochę bardziej doświadczonych graczy ta komenda z pewnością się przyda. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez DanielTeamDziku Ceko3 i Sailent54 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 25 Sierpnia 2019 LUZak Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jestem rowniez za żeby taka komenda powstała na naszym serwerze. Sailent54 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielTeamDziku Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Dnia 24.08.2019 o 12:41, DanielTeamDziku napisał: chciałbym jeszcze przeprosić, że nie zastosowałem się do wzoru Sailent54 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::.ReQ.:: Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jestem Na Tak To Super Pomysl Szkoda Ze Mi Go Ukradłes bo ja ci to powiedzialem Sailent54 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailent54 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Spoiler zdecydownie na tak"D chce opis f broni x broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielTeamDziku Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 ReQ nic ci nie ukradłem( może naprawdę mi mówiłeś ale mogło mnie wywalić lub po prostu poszedłem gdzieś na chwilę.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi