nonek112 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 1. Twój nick w grze KaMi3L 2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę Tabun 3. Powód skargi umyślne skracanie 4. Dowód rozpisany ss/demko http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1908302151-bb_godlike_gr_base.dem.zip 3 runda , godzina okolo 22:12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) a no tak przecież to nie ty mnie biłeś na nie swojej kampie no ale jak by nie było skróciłem a ty powinnieneś wyrwać w takim momencie rownież bana za bicie na Nie swojej kampie nie wiem co masz w głowie składając na mnie skarge @edit po obejrzeniu tego DEMKA jestem świadomo tego co zrobiłem umyślnie skrociłem ale to było że tak powiem Odwdzięczenie się za Łamanie regulaminu łamaniem regulaminu jedyne kogo mam przepraszać to Administrację która musi to czytać XDD Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Tabuniasty152 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoXeS Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 jak widać na demku obaj gracze złamali regulamin gracz tabun skrócił, a gracz kami3l bił zm na ziemi obaj gracze zostaną ukarani Klaun Szyderca, 1 Września 2019 To już jest decyzja od opiekuna w górę czy ktoś będzie ukarany. Proszę zatrzymać się na uwagach i ewentualnej recenzji demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi