elidan Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Witam, Czemu mój VIP raz działa raz nie. Przykład z wczorajszej gry gdy rozpoczynała się nowa mapa VIP działał dosłownie 2 pierwsze rundy. Po dwóch rundach niestety musiałem wyjść z servera i dołączyć jeszcze raz. Nie jest to pierwszy raz, przeważnie zdarza się ok. 3-4 razy dziennie.Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 W tym pomoże ci raczej tylko @NWN_LUZ. Ale wiem, że takich przypadkow jak Twój jest więcej, więc to pewnie jakiś błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elidan Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Nie jest to jakiś straszny problem, lecz troszkę denerwujące, ale dziękuje za odpowiedź będę próbował łapać Luza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duckduck Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Będąc na serwerze i jak przestanie działać Ci VIP wpisz /przeladuj powinno pomóc NWN_LUZ, 10 Września 2019 No widze ze kilku tu ogarnia tak komenda /przeładuj powinna pomoc NWN_LUZ, 10 Września 2019 No widze ze kilku tu ogarnia tak komenda /przeładuj powinna pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi