Tenonsky Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Nazywam się Mikołaj jestem z Wielkopolski {niedaleko Poznania}chodzę do gimbazy mam 13 lat interesuję się sportem i komputerami poleciłem ten serwer kolegom z szkoły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witaj, powodzenia. Dziękujemy za polecanie naszej sieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polskie CyCki Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 witaj i zapraszaj znajomych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Cześć :P Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnopperSs Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witamy Serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi