Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Września 2019 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Nick podczas gry: 0==]=======> Godzina, data zdarzenia: 12:40 - 12:54, 28.09.2019 Mapa: de_dust2 Admin/Gracz na którego chcesz złożyć skargę: m u r p h y. IP/SID Admina/Gracza na którego chcesz zgłosić skargę: STEAM_0:0:110984195 Opis sytuacji: to już nie pierwszy raz kiedy koleś wpada w furie na wzmiance o skryptach i zaczyna wyzywać i obrażać, dzisiaj wszyscy po akcji z ss zaczęli go cisnąć ale już się "tylko" z wszystkich śmiał, w dodatku server jest 4fun a na ss pisze "do paki cipko". jeśli Bandit dostał perm za "hooy'a" wydaje mi się, że perm za "cipke" byłby odpowiednią i adekwatną do zachowania karą. ssy.rar Ligaliero, 28 Września 2019 Ten perm byl za to ze wielokrotnie wczesniej byl banowany plus hooy bylo do admina ProToTyp, 28 Września 2019 "jeśli Bandit dostał perm za "hooy'a" on dostał za 14 wcześniejszych banów za obrazę AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MURPHY Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 ty sobie zartujesz, zaczales pierwszy mnie prowokowac piszac ze mam scrypty i ze bez scryptow jestem slaby itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 to nie pierwszy twój raz marphy ale niech juz ci bedzie ... Bandit[t] , duckduck , MURPHY i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 4 minuty temu, MURPHY napisał: ty sobie zartujesz, zaczales pierwszy mnie prowokowac piszac ze mam scrypty i ze bez scryptow jestem slaby itp. nie ja, tylko inni gracze, jesteś tak nadpobudliwy że już nawet nie wiesz co się w koło ciebie dzieje...? ja napisałem "jaka beka bez skryptów pocisnąłem" nie kierując tego w twoją stronę a ty mi napisałeś "żebym zamknął tą jebaną mordę" więc przemyśl swoje zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 21 minut temu, 0==]=======> napisał: Ligaliero: "to już nie pierwszy raz kiedy koleś wpada w furie" ssy.rar 1 MB · 7 pobrań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Z tych ss wynika, ze ban sie nalezy vanila prototyp, zadecyduja na ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MURPHY Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 aha okey, niech ktos sprawdzi logi i zobaczycie kto pierwszy zaczal, a ty 3===D skoncz klamac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 kto to jest " 3===D " z kim ty piszesz, i to ja jestem psychiczny podobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 6 minut temu, MURPHY napisał: aha okey, niech ktos sprawdzi logi i zobaczycie kto pierwszy zaczal, a ty 3===D skoncz klamac. btw. to nie daje ci prawa do obrażania mnie przez pisanie "zamknij ten jebany ryj pecie" i tak jak napisałem, nie życzę sobie żebyś się do mnie odzywał w jakiejkolwiek formie rozumiesz to? czy wciąż masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Kyrche, 28 Września 2019 Nie pisz posta pod postem, używaj opcji "edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MURPHY Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) @Cre[A]tOr niestety nie mam, a wy nie mozecie jakos tego sprawdzic w logach czy cos? perm za wyzywanie jakiegos randoma lol?? @Cre[A]tOr czemu mam sie martwic? lulz Edytowane 28 Września 2019 przez MURPHY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 18 minut temu, MURPHY napisał: @Cre[A]tOr niestety nie mam, a wy nie mozecie jakos tego sprawdzic w logach czy cos? perm za wyzywanie jakiegos randoma lol?? Randoma? a kim ty jesteś że cię permy nie obowiązują? tym wpisem właśnie udowodniłeś moją rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Zamykam do czasu rozpatrzenia bo sie syf robi @ProToTyp @Vanilla Edytowane 28 Września 2019 przez Klaun Szyderca AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Pan @MURPHY otrzymuje bana na tydzień. Radzę w tym czasie ubogacić swoje słownictwo o mniej plugawe wyrazy. Megi , Kyrche , AspiratiO_Crew! i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi