MotoMoto Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Bylem na wakacjach ostatni dzien przed wylotem normalnie gralem na serwerze , dzis probuje wejsc i wyskakuje mi ze kickuje mnie z serwera z powodu nie prawidlowego hasła ktorego nie mozna nawet wpisac bo ten komunikat wyskakuje od razu po probie polaczenie sie z serwerem. Nick MotoMoto Prosilbym o uleczenie tego gdyz byl tam evovip z full ulepszeniami i skinami za co wszystko zaplacilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoMoto Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 tylko ze ja nie ustawialem zadnego hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Jeżeli kupowałeś usługę przez sklep musiałeś wybrać opcje nick+hasło Nie było innego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoMoto Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) było nick + ip(czy cos takiego) nigdy nie wpisywalem zadnego hasła wszystko dzialo nagle jakies hasl jest wymagane Edytowane 6 Października 2019 przez bloods11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoMoto Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) wpisalem haslo ze strony i wskoczylo dziekuje ale znikly monety !! Edytowane 6 Października 2019 przez bloods11 PIETRUCH, 6 Października 2019 Bo był reset zamek rozwiązany problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi