spizgany krystian Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) 1. Czego dotyczy propozycja: Dodania punktu do regulaminu ,że granaty sa od 1:45 np albo blokada do jednego granatu 2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne: Ponieważ irytuje mnie cos takiego ,że idę galą dostaje 6granatów pod nogii i nic nie mogę zrobić i myślę ,że nie tylko mnie to denerwuje. 3. Link jeśli jest: - 4. Twój nick z gry: SpIzGaNy KrYsTiAn Edytowane 3 Listopada 2019 przez spizgany krystian TyTeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyTeK Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Taką propozycję popieram, jestem od strony TT ide longa, nie wyjdę jeszcze anarchii, a tam boom, 3 osoby * 2 he = 6 he na głowę i tak co rundę, to jest akurat irytujące, zgodzę się z tobą Krystianie. Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agressive1945 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam, właśnie wczoraj gadaliśmy na ten temat z Krystianem i oczywiście popieram aby każdy miał Maks 1 he 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 To nie raszujcie tyle i bedzie ok.. Od dawien dawna na serverze jest opcja 2he i dla mnie jest to spoko. Jedyne czego nie popieram i za co jest ban to dokupowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Tak jak ligaliero pisze spam he jest karalny a granaty rzucają po to żeby ktoś nie rashował/skracał co do tej pory nikt nie miał pretensji do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 jestem na nieee ty tez masz 2 granaty nie zapominaj o tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KartoFelek Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 może by zamienić z fleszami? 1he + 2flesze? samo to że w momencie gdy wszyscy na początku rundy rzucają (przykładowo) 4 osoby po 2 nejdy w anarchię i 4 osoby na środek to przez pierwsze 30 sekund nie słychać na mapie kroków.. jak np będąc w TT wchodzę do górnego, to nie słyszę czy ktoś króci dolnego czy B (rzadko jest info od osób z awupami że skracają dolnego, lub ilu jest na B), a w momencie gdybym miał 2 flesze to miałbym możliwość rzucenia ich na obie strony, bądź zostawienia sobie 1 sztuki na dalszą rozgrywkę, bo dla mnie flesze to dosyć istotne wyposażenie.. ale tak jak mówię, dla mnie :v z wyrazami szacunku: KartoFelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 UP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskejp 益 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dla mnie powinno to być zmienione do 1 he i do 2 fleshy ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 12 Listopada 2019 Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak jest jest dobrze taki jak @Ligaliero i @PIETRUCH wyjaśnili wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Granaty narazie zostają jak są, później z @Kyrche coś obmyślimy co do menu broni by każdy był zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi