Herkules2 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jak w tytule. Kupiłem VIPa, wpisałem kod, ustawiłem hasło, wpisałem wszystko w konsoli ale nie dostałem vipa na serwerze DD2. O co chodzi? Jak coś mam zapisany kod który dostałem w smsie. Nick: Herkules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyTeK Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 A po kupienia, nastąpiła zmiana mapy i po tej zmianie mapy też nie działa? Czy jeszcze nie było zmiany mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules2 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Była zmiana mapy i nic wpisuje setinfo _pw "haslo" i setinfo _ss "haslo" i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wybrałeś opcje na nick czy jakaś inną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wpisz może /przeladuj i poczekaj na kolejną rundę bądź mapkę. Jeśli nie pomoże, to kontaktuj się z luzem, też tak ostatnio miałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 3 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 jednak nie zle wpisujesz haslo lub wchodzisz na innym nicku setinfo _pw haslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 @Herkules2 jeśli problem minął daj znać to temat będzie do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi