Agressive1945 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam,cieszy mnie to ze propozycja konkursu zostala przyjeta:) ale fajnie by bylo cos zmienic na ten czas, nie jest to serwer 4fun takze dobrze by bylo wprowadzic z czasem platnego vipa:) ale co do konkursu to darmowy vip ktory jest aktualnie jest zbyt... "bogaty" double jump mysle zenie bedzie potrzebny i dobrze by bylo zmniejszyc wybor broni?? (jak dla mnie wgl go nie powinno byc na okres konkursu ale wiem ze moze to przyciagac ludzi ale zbyt ulatwia gre.... zwlaszcza dla tych co potrafia grac) ogolnie chodzi o to zeby byl to konkurs w ktorym serio wygrywa sie przez swoje umiejetnosci (i farta;p) ale oczywscie to tylko propozycja ktora mam nadzieje nie wplynie zle na ilosc graczy na serwie, pzdr Agress;) V0N0M$ , Klaudiix i Megi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Według mnie: nie powinno być ŻADNYCH DODATKÓW, min. menu broni, double jump, leczenie. Teraz gra jest nudna i prosta. Ja osobiście pomimo, że nie jestem jakimś graczem co by jakoś super grał to wolałabym zarobić sobie na jakąś lepszą broni, więcej frajdy z tego jest. Oczywiście granaty jak i kamizelka także do kupienia. Z doświadczenia wiem, że taki dd przyciąga więcej ludzi Agressive1945 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agressive1945 Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Ale rozumiesz o co mi chodzi a to ważne 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 10 Listopada 2019 Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Ja jestem jak najbardziej za zniesienie dubeljumpa i modyfikacje Vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Jak już o tym vipie, śmieszne jest to, że ma go każdy TAK ulepszonego... Ci co nie kupią, powinni mieć albo zwykłego albo nie mieć wcale.. Bo wejść w anarchie się nie da bo milion HE leci, każdy ma x2.. Dla mnie to zbyt duże ułatwienie dla każdego. Ci co kupili evovipa, trudno im zabierać, kupili to mają.. Ale ci co nie kupili? Nie powinni mieć. Zbyt duże ułatwienie gry. Kyrche , Shadow , Klaudiix i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Ja bym zniosł ogonie vipa i zrobić normalnego dd2 bez żadnych dodatków niech każdy zabije kogoś żeby mieć kasę na kupno czegos bo same al m4 i awp w ludzie już zapomnieli że są inne bronie Shadow , Megi i Agressive1945 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 10 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Vip zostanie zmieniony ale napewno bedzi darmowa wersja a za jakis czas dorobie i platna ale musze wymyslec co i jak zeby to bylo warte jakiegos sms Agressive1945 i ola :> 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskejp 益 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 11 godzin temu, ola :> napisał: Jak już o tym vipie, śmieszne jest to, że ma go każdy TAK ulepszonego... Ci co nie kupią, powinni mieć albo zwykłego albo nie mieć wcale.. Bo wejść w anarchie się nie da bo milion HE leci, każdy ma x2.. Dla mnie to zbyt duże ułatwienie dla każdego. Ci co kupili evovipa, trudno im zabierać, kupili to mają.. Ale ci co nie kupili? Nie powinni mieć. Zbyt duże ułatwienie gry. Wróciłem na serwer i patrze i sobie mówię co jest kurde wszyscy mają nagle tego evovipa a tak to prawie nikt nie miał, moim zdaniem przez tego free evovipa zrobił się straszny syf niż przedtem był i trochę to jest chore że teraz all mają a ja musiałem kupować i ulepszać... ola :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 @NWN_LUZ jak już pisałam kiedyś w jakimś poście. USUNĄĆ całe menu broni dla każdego. Każdy musi sobie zarobić na broń, na granaty, na kamizelkę. Gra wtedy jest ciekawsza, teraz przy 4 graczach potrafią biegać z awp, co jest kompletnie bez sensu, bo nawet nie zdąży się na długą wejść, a już leżysz.. I osobiście wiem, że takie serwery cieszą się popularnością. To nie jest 4fun tym bardziej menu broni powinno zostać usunięte. Co do vipa, dodać owszem, za jakąś opłatą i w tym vipie niech dopiero będzie to menu broni ( + tylko po jednym granacie z każdego ). Wtedy można zrobić free vip od godziny 22 do 6. Miałoby sens wtedy dodanie loterii. Można by było także co rudne zrobić losowanie, że jedna osoba wygrywa vipa. Leyman i Meffjuu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leyman Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 19 godzin temu, Megi napisał: @NWN_LUZ jak już pisałam kiedyś w jakimś poście. USUNĄĆ całe menu broni dla każdego. Każdy musi sobie zarobić na broń, na granaty, na kamizelkę. Gra wtedy jest ciekawsza, teraz przy 4 graczach potrafią biegać z awp, co jest kompletnie bez sensu, bo nawet nie zdąży się na długą wejść, a już leżysz.. I osobiście wiem, że takie serwery cieszą się popularnością. To nie jest 4fun tym bardziej menu broni powinno zostać usunięte. Co do vipa, dodać owszem, za jakąś opłatą i w tym vipie niech dopiero będzie to menu broni ( + tylko po jednym granacie z każdego ). Wtedy można zrobić free vip od godziny 22 do 6. Miałoby sens wtedy dodanie loterii. Można by było także co rudne zrobić losowanie, że jedna osoba wygrywa vipa. Zgadzam się z zupełnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskejp 益 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agressive1945 Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Nie długo grudzień także czekam na wyłącznie vipa żeby mogm się odbyć konkurs top 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenomTG Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Najgorsze jest to że permix nie ma życia i spędza 28/24 h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agressive1945 Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @NWN_LUZwszyscy czekają 🤷♀️😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi