Poryciuch Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Siemka pomoże mi ktoś ustawić rozdzielczość żebym miał pełny ekran ? niestety jestem już stary i trochę nie grałem. zapomniałem jak się takie sprawy ogarnia :D Dzięki Ryjki #Peace w załączniku są screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrche Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 w CS wejdz w Options > Video > Display Mode (daj na Widescreen) > Resolution (daj na rozdzielczość swojego monitora) Cre[A]tOr, 7 Grudnia 2019 Inteligenty, przystojny, uśmiechnięty. Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poryciuch Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dzieki pomogło :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrche Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi