`rejdziunia Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) najzabawniejszy powód jaki widziałem. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez `rejdziunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ten wpis z dziennika to jakis stary chyba bo ss nie dostales. Czekamy na demko od admina banujacego czas do 48h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 https://www37.zippyshare.com/v/3mxE0CUV/file.html Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`rejdziunia Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Patrzyłem przed grą w ten regulamin, nic tu na ten temat nie było. Teraz looknąłem i w innym dziale jest kolejny regulamin, nie ma tego wymienionego w taryfikatorze. Staramy się dawać kary z niskiego pułapu!. taryfikator jest przykładowy, o długości bana admin, może zadecydować indywidualnie! Czyli miałbym unbindować każdy klawisz z duckiem żeby wam to pasowało XD? Ciekawy pomysł robienia gry pay4win bo nie można robić gsj a svip może latać na abh ;3 Ligaliero, 8 Grudnia 2019 Nie lata na abh tylko na podwójnym skoku... ABH jest tylko na rozgrzewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Temat duckowania był ostatnio dyskutowany na forum i doszliśmy do tego, że jest to zakazane i regulamin został zmieniony. Ban zostaje `rejdziunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl `rejdziunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 dziekujemy Ci o Panie z Aktywnym banem na FORUM i oszukiwaniem PA PA Ligaliero i `rejdziunia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi