Bario Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 NICK: gigaszef MAPA: de_dust2 DATA: 13.12.2019 - 21:04:43 POWÓD: BH+DUCK KOMENTARZ: NIE WIEM JAK TO SKOMENTOWAC, NIE WIEM ZA CO BAN, JESLI UWAZASZ BATONIK ZE BYLEM SPALONY TO PROSZE ROZPISZ DEMO OK :-) LINK DO BANA: http://bans.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=1926 WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: SNICKERS [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Powod: 'BH +DUCK' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:112445353' [AMXBans] =============================================== PIETRUCH, 13 Grudnia 2019 masz powód ma dole za co bana ci dał a nie spalony JOKER XD, 14 Grudnia 2019 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. SNICKERS, 17 Grudnia 2019 Mogłem wstawić, nawet Ci rozpisać, ale nie było mi dane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Bario 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi