TaZeK Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Mam pewną propozycje, otóż jak sami wiecie od pewnego czasu zauważyłem że wchodzi dużo osób z wh na serwer ,może by zrobić tak obowiązkowy stream na serwerze to by i mniej administratorzy mieli mniej roboty, i by była przyjemniejsza gra dla wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 28 Grudnia 2016 Donator Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Po 1 Priomo Na Steam Też Jest WH. Po 2 Wh Na Serwerze ? Dużo ? Ciekawe Kto... Chyba Ja xD. Po 3 Jest Anty Cheat Który Wyłapuje Większość Cziterów i Banuje. Po 4 Masz Podejrzenia ? Nie Ma Admina ? Nakręć Demko Wstaw Na Forum. Po 5 Gdyby Wprowadzić Obowiązkowy Steam Nie Było By Praktycznie Graczy Bo Gram i Widzę , Że z 3 Osoby Maja Steam Czasem Się 5 Znajdzie.. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Averange chyba wszystko wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZeK Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 [quote name='Average']Po 1 Priomo Na Steam Też Jest WH. Po 2 Wh Na Serwerze ? Dużo ? Ciekawe Kto... Chyba Ja xD. Po 3 Jest Anty Cheat Który Wyłapuje Większość Cziterów i Banuje. Po 4 Masz Podejrzenia ? Nie Ma Admina ? Nakręć Demko Wstaw Na Forum. Po 5 Gdyby Wprowadzić Obowiązkowy Steam Nie Było By Praktycznie Graczy Bo Gram i Widzę , Że z 3 Osoby Maja Steam Czasem Się 5 Znajdzie.. .[/QUOTE] to ja TaZeK powiem ci że tych chatów co naprawdę są przykre nie wykryje on wykrywa tylko wh ,a tak to nic więcej zauważyłem ostatnio że kolo 10 ludzi ma steam i robi sie ich coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jasne że wszystkiego nie wykryje, dlatego są admini. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matix8981 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 1. Na steam są też haki (testowane osobiście). 2. Poco tylko steam 3. Administratorzy i tak mają mało roboty ponieważ antycheat wykonuje 9/10 roboty za nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi