lepka Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Cześć, na imię mam Paulina, mam jeszcze 24 lata i trochę lamię na Waszym serwerze 4FUN Na co dzień pracuję, studiuję zaocznie logistykę. W CS zaczęłam grać w wieku 11 lat i dość dobrze mi to szło. Na chwilę obecną gram bardzo mało, w ciągu ostatnich 4 lat przegrałam może z 200h w GO i 1.6, stąd te lamienie W wolnej chwili będę odwiedzała Wasz serwer, podoba mi się on ze względu na niski choke i dość przyjemną atmosferę. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNegativeOne. Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 27 Grudnia 2019 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 sup, choke da się ogarnąć wystarczy dobrze cfg skonfigurować ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepka Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 37 minut temu, kreglas napisał: sup, choke da się ogarnąć wystarczy dobrze cfg skonfigurować ; ) Z chęcią przygarnę jakąś pomoc w tych sprawach, gram na tych samych ustawieniach X lat a trochę się pewnie pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 27 Grudnia 2019 Donator Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 heya 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Siemka😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Cześć, witaj Powodzenia Zapraszamy na inne serwery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiix Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Hejoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4CI3K Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi