Dominika Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Hej, jestem Dominika lat 18. Można mnie spotkać na 4fun pod bardzo kreatywnym nickiem: Dominika :) Interesuję się grafiką, rysunkiem i fotografią. Jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie mojej osoby to na dole prosz Do zobaczenia na serwerach i forum ^^ smutneoczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Hej hej hello Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Hi Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Siemanko😁 Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Cześć Dominika Dominika i smutneoczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Cześć siemanko, ja mam pytanko, skąd pomysł na tak kreatywny nick?🤔 Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Hejka Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 1 Lutego 2020 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Witamy , życzymy dobrej zabawy i mile spędzonych chwil w naszym gronie. Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @SNICKERS kiedy ten nick powstawał miałam może 10-11 lat i stawiałam pierwsze kroki w cs... Stwierdziłam że to musi być COŚ, to nie może być zwykły nick... Byłam bardzo pomysłowym dzieckiem i samo "Dominika" mi nie wystarczało więc dodałam ":)" Am3ba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Niewyobrażalna historia Jeszcze raz witaj i baw się u Nas dobrze Pozdrawiam Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrche Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 hejcia Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Hello Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutneoczy Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 No hejka po raz któryś nie pamiętam ktory z koleji bo troche tego było juz 😊🙂 Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Hej! Życzymy wielu fragów, do zobaczenia na serwerze. :-) Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Spoko ja wymyśliłam swoj nick rok temu. - Jagoda Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-pNr Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Witamy w gronie luzaków Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Siemanko Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valgorf Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Hej Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienkoskyy Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Hay Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Grafika, rysunek i fotografia masz portfolio? chętnie zobaczę Edytowane 3 Lutego 2020 przez Lil Kube Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am3ba Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus. Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witaj, miło mi Dominika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 @Lil Kube mam temat z fotkami Z grafiką możliwe że się jeszcze pojawi ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sInA Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Cześć, Zapraszam na 4FUNa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi