KeeP CalM Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 bez przesady ze odrazu perma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Panie kolego sympatyczny, jako że jesteś graczem który jest z nami jakiś czas, to znasz zasady. Textury - upomnienie/ban, obraza gracza/admina - ban. Śmiało mogę powiedzieć że dziś tafiła Ci sie kumulacja ! Tak jak napisałem wyżej - grasz już z nami jakiś czas, wiec upomnienie za textury Ciebie juz nie obowiązują. Jeszcze Twoje niecenzuralne słowa pod moim adresem, pięciu adminów na serwerze. Czego Ty teraz oczekujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 19 Lutego 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 szybka zmiana VALVE_ID + polaczenie z PLAY'a http://bans.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=3261 za "gimel kur*iu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @G!MEL jeśli same TXT ban stały to daje UB natychmiastowo.@G!MEL nie dawaj więcej takich Banów bo to przegięcie naprawdę, nie dałeś dowodów żeby z tego konta napisał obrazę na Ciebie. Ban na 3h. Jeśli posiadasz dowody bardzo prosze na PW lub Adminów którzy potwierdzą obrazę. Ban słuszny logowanie z adresu IP z którego obraził admina banującego 19.02.2020 22:31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeeP CalM Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 nie grałem dawno jak tam możesz sprawdzić na swoich podglądach. wiec nie powinien być odrazu perm. zawsze były upomnienia a teraz władowałem sie na sciane na która często wchodziłem na tej mapie i nie było problemaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl KeeP CalM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 19 Lutego 2020 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 podczas obrażania byli admini na serwerze włącznie z Luzem JOKER XD, 19 Lutego 2020 19.02.2020 22:31 logowanie z adresu IP pokrywajace sie z BANEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 19 Lutego 2020 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi