mr.arc Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Cześć mam na imię Arek ,mam 34 lata i ponad 10 lat temu grałem w csa,zaczynałem tak naprawdę od początku istnienia CS 1.0 i kiedyś się troszkę pykało w te klocki na polskiej scenie CS i postanowiłem sobie przypomnieć te czasy nieprzespane nocki i tony pizzy i coli.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrche Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Cześć miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNegativeOne. Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Siemanko🖐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Siemka, siemka Cola i tony pizzy Oby tak dalej a zrobią program "pół tony seniora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakkarWenja Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Siemanko, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 27 Lutego 2020 Donator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 heya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Cześć , witaj 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lileczka Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4CI3K Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi