7ks Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nick podczas gry: oOo Admin, który dał ci bana: Provi czy jakos tak , pierwszy raz go widzialem Powód Bana: W miare dobra gra ? Dowód w postaci dema/screena: Nie zrobil SS a demo raczej samo sie nie nagrywa Data, Godzina otrzymania bana: 07.01.2017r. 15-15:30 Twoje IP/SteamID: 195.3.152.91 Komentarz: Banujcie mnie ile chcecie ale robcie mi ss'y albo cos tego typu Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina AntyCheatGOMOD. [AMXBans] Pozostalo ci 33 minut i 14 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : oOo [AMXBans] Powod : ' Zostales zbanowany ostatecznie! ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Cs-LUZownia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 195.3.152.91 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7ks Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 odczekalem godzine , wchodze i resetuje sie ... nie wiem czemu zaraz zobacze czy cos sie zmienilo. robcie SSy czy cokolwiek chcecie kolejnym razem jesli bede potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 7 Stycznia 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Jeżeli będzie taka potrzeba i z permem cie odeślą. Nie spamuj czekaj. // Ps. Zostałeś zbanowany Przez ANTY CHEAT GO MOD . Edytowane 7 Stycznia 2017 przez BuźkaMaleńka` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7ks Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Chciałem tylko odpowiedzieć a nie spamować... zostałem zbanowany przez admina jestem tego pewien, nic nie mialem wiec nie mozliwe zeby w inny sposob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja Cie zbanowałem, tego bana nie możemy zdjąć jest on jak sama nazwa wskazuje... ostateczny. Zostałeś ukarany banem ostatecznym za posiadanie haxów na kompie. Żegnamy Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7ks Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 tak jak mówilem admin mnie zbanowal, nie posiadam nic takiego wiec nie rozumiem,patrzyles jak gram? trzeba bylo robic ss'y,nagrac demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tenonsky Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 kilka osób próbowało nagrać demko [krupcys,chyba kubix,ja,chyba roki trzeba popytac wiem je kilka osób tego próbowalo]i jak szli na specta to zaczynałeś lamić,dawać się zabić itp. więc żegnam kumplu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 7 Stycznia 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tak Jak Bodziak Napisał Żegnamy Cię. temat to zamknięcia żeby nie powstawał spam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 [IMG]https://sc-cdn.scaleengine.net/i/f8851aaa4d5619bd35d597e1fc3c688a3.png[/IMG] Wszystkie z Twojego stałego adresu IP to po pierwsze. Po drugie serwer przeskanował pliki z Twojego kompa, więc ssy nie będą potrzebne... tak samo demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7ks Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 wlasnie sie zastanawialem cos takiego sie dzieje , myslalem ze to jakis bug wiec probowalem na innych nickach , na komputerze nic nie mam i nie mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dobrze dobrze, niech tak będzie. Pozdrawiam Zgierz. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi