Dyszka Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Siemanko. Moje imię? Krystian. Wiek? 22 Lata. Serwer, na którym gram? BaseBuilder. Tak jak wyżej - Krystian jestem. Mów mi dycha. Grywam na serwerze BaseBuilder wieczorami. Często z browarem w łapie bo wtedy chłopaki mogą się troszkę pośmiać. Błazen? Nie, pozytywny gość, który lubi dobrze pogadać i pograć. Więcej o mnie dowiecie się z czasem. Strzała! :D A no i mordeczki z serwera pozdrawiam. :D Lewek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Cześć zapraszam na 4funa czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Siemka Zapraszam na dd2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Siema Dycha! Dyszka i Lewek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Czesc Lewek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakkarWenja Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Siemka, życzę miłej gry Lewek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 3 Marca 2020 Donator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 heya Lewek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewek Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nasza wiara Nie ma to jak grać w cs-a i trzymać w ręku browara 😁😁😁 Dyszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.arc Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Witaj , możesz też nieraz zawitać na dd2 😁 Edytowane 8 Marca 2020 przez spizgany krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi