gramwpracy Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dziś może ok 13 była zmiana mapki na de_anarchy - i w tym momencie już nie mogłem wbić na serwer, myślalem że chwilowo, ale po pół godziny próbuje dalej i lipa, patrzę a konsola mówi że mam bana.... W amxbans cisza na ten temat więc tym bardziej jest to dziwne. mój nick: gramWpracy steam id: STEAM_0:0:26413842 Niech ktoś ogarnięty to wyjaśni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 10 Marca 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ban za reconnecty zwykle mija wciągu 1h. Wydaje mi się, że trzeba odczekać faktycznie 1h inaczej jeżeli zrobisz po 59m59s czas nie upłynął i termin przedawnienia odnawia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramwpracy Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dobra zeszło, już mogę grac - dzięki Ale skąd się bierze ten ban? automat daje losowo czy jak? Bo akurat przy zmianie mapy wskoczył ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Za dużo grasz w tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrche Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1 godzinę temu, gramwpracy napisał: Ale skąd się bierze ten ban? Tak jak kreglas napisał, serwer wyłapuje zbyt częste próby wejścia na serwer, jeżeli chcesz w przyszłości uniknąć takich banów to ogranicz reconnecty. Ligaliero, 10 Marca 2020 Albo wykup slota😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrche Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi