SNICKERS Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nie, a co podniecają Cię ? Masz imigrantów pod podłogą w garażu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Mam, a co podniecają Cię? Masz wywalone na kościół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jeżeli chodzi o te pogańskie świątynie z krzyżami w oknach to tak Masz gołębie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Papuga sie liczy? Masz prawo jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Mam 2 lata i dwie kolizje Masz odłożone pieniądze na "ciężkie chwile" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Coś tam mam Masz czarne włosy? (na głowie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nie mam nigdzie czarnych włosów Masz lody w zamrażarce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Mam! Masz dziś dobry humor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Mam świetny, Masz jakiś sposób na stres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jakiś tam mam Masz teraz na sobie czarną bluzkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Czarno-biała się liczy? Masz ogródek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Liczy się Mam działkę Masz coś do mnie? x D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Coś by się znalazło Masz czerwony dywan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nie mam Masz niebieskie oczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nie mam, mam piwno zielone - jakieś dziwne Masz iPhona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Na szczęście nie mam Masz kota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nie mam kota, ale mam maltańczyka Masz królika ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Mam zajunca! Masz jakiś ukryty talent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Mam, granie na nerwach Masz gumolit w przedpokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nie mam Masz konto na naszej-klasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jeśli nie usunęli to tak Masz ekspres do kawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nie mam Masz różową szczoteczkę do zębów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nie, biorę niebieską albo fioletową ;D Masz szałwie w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Mam herbatę z szałwia, liczy się? Masz w kuchni zielone ściany? Edytowane 28 Września 2017 przez Madziaa<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Nie, mam gust Masz włosy tam gdzie byś nie chciał/nie chciała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi