Justyna1994 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Tak. Masz pająki w pokoju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Pewnie Masz najlepszy telefon Xiaomi? Xiaomi lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mam huaheja Masz klaser ze znaczkami ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie mam Masz brudne okna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m5t3o Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 mieszkam w garażu nie mam okien masz zamienić 10 złoty na trzy piątki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mogę Ci zamienić na 3x5gr Masz bałagan w pokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna1994 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie. :-) Masz konto na portalu ze śmiesznymi obrazkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Na sadisticu kiedyś miałem, ale nie wiem czy się liczy Masz problemy psychiczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie ale czasem mam ochotę wybić wszystkich ludzi Masz prezenty na MIkołaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Na razie dla chrześniaka tylko (chomika) Masz pomysł na prezenty pod choinkę ? Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mam.. Masz dziś coś dobrego na obiad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jeszcze nie, ale pewnie coś zamówię Masz zawsze obiad dwudaniowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna1994 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie zawsze. Masz u siebie płyty winylowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mam na strychu w ciul Masz gramofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Lol nie Masz Finlandie? Chodzi o alko;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie tylko FINLANDIĘ Masz barek na alkohol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Tak Masz alkohol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mam pełno Masz audice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie Masz świeczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna1994 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Tak, w łazience. :-D Masz psa lub kota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Psa Maltańczyk Masz grochówkę na obiad?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie dzisiaj klasyk schabowy Masz gospodarkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie Masz lodówke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Mam ? Masz laczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie mam, rozleciały się Masz Fotel kiepskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi