Madziaa<3 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Niestety tak xDD Masz przy łóżku lampkę nocną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Nie mam Masz kreta w ogródku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazy Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Nie mam Kreta. Masz zasięg 4 sieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Raczej nie, mam kijowego PLUSa Masz czytnik kart pamięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Mom ! Mosz w domu wódkę? Edytowane 29 Września 2017 przez Madziaa<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 w zamrażarce chyba z 7 od jakiś 2msc i w piwnicy się coś znajdzie Masz kaktusa na biurku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Nie mam Masz laptopa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazy Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 mam masz dauna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Mam Masz włosy w uszach? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 W uszach ?! Nie mam. Masz wolnoobrotową wyciskarkę do soków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Nie mam Masz uprany ręcznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mam, nie jeden Masz zboczone myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Każdy ma ? Miałeś tak ze nie wiedziales ile wody na parowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Nie Masz siłownie w domu ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Tak Masz lampkę obok monitora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renoks. Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie ( Mam styłu siebie ) Masz Kosz obok kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Nie mam Masz fajki teraz przy sobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Tak Masz IPhona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Nie mam Masz dziewczyne / chlopaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.exe Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Mam Masz jakies hobby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Mam, nie jedno. Masz ciekawą pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Nie mam pracy :< Masz w lodówce majonez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Mam Czy masz auto o nazwie Golf .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Mam ? Masz fifke, bibułke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Mam bibułke Czy masz chipsy w domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi