ram pam pam Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Siema ,gram tutaj już trochę. Na Imię mam Kamil ,25 lat , na co dzień pracuję. Interesuję się sportem, zwłaszcza siatkówką. W cs'a gram od 6 lat , aczkolwiek miałem 3 letnią przerwę , teraz wracam i spotkacie mnie na only dd2. Mam nadzieję, że spotkamy się na serwerze.;) Pozdrawiam wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 siema siema powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Siema siema mordo.Ogar typ z cb zapraszam do administracji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 10 Stycznia 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Cześć ;) Zapraszam Również Na GOMODA Nowy Fragu :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Siemanko, graj nie tylko w siatę ale i w CS :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinaa. Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam :D na 4funa tez zapraszam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapki Mojzesza Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Siemanoooo, grasz na Tej serwerowni już troszke widziałem Cie nie raz powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi