FLOR Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Siema Admini. Problem mam. Wykupiłem 10 stycznia o 18:04 poprzez usługę SMS - GOLDVIP. Ustawiłem sobie VIPa na hasło, dodałem wpis do config.cfg i wszystko ładnie pięknie śmigało przez dwa dni. Później pojawiły się problemy z serwerem - wyrzucało itd., i po całej tej akcji VIP mi nie działa ... Prośba o zajęcie się tematem i pomoc. Będę wdzięczny ! PS. [B]nie zmieniałem[/B] nicku od tamtej pory (może to też ma jakiś wpływ) FLOR / o.Tadeusz Rydzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Proszę o cierpliwość, jest problem ze sklepem, który jest modernizowany. Zostanie Ci zwrócony VIP i przedłużony o czas w którym go nie miałeś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOR Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ok, dzięki. Myślałem, że wina leży po mojej stronie. W takim razie oczekuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOR Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 [quote name='SNICKERS']Proszę o cierpliwość, jest problem ze sklepem, który jest modernizowany. Zostanie Ci zwrócony VIP i przedłużony o czas w którym go nie miałeś ;D[/QUOTE] Snickers można prosić o zajęcie się sprawą ... trochę długo już to trwa i cierpliwość kiedyś się kończy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
absynth Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 nIE ty jeden masz taki problem heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dziś powinieneś go mieć z powrotem, co prawda jestem [COLOR="#008000"]moderatorem[/COLOR] i to nie moja działka, ale postaram się tą sprawę dzisiaj doprowadzić do końca, proszę jeszcze o prywatną wiadomość z kodem zwrotnym i ewentualnym zrzutem ekranu z poczty e-mail (jeśli dostałeś wiadomość na pocztę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi