stompadre Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @kreglas Dostałem unbana :), potem dostałem na 7 dni za obraze admina i mi minął ban, nie rozumiem tego??? Specjalnie mi to dajesz, żebym nie grał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 dzisiaj na serverze dostałeś 2 kicki za obrażanie graczy i 3 raz po tym jak po raz kolejny tym razem wulgarniej powiedziałeś cyt. "ty kurwo jebana" wyszedłeś z servera i dodałem Ci perm abyś mógł przyjść i wyjaśnić swoje chamskie zachowanie tutaj ale jak widzę zmieniłeś IP i wpadasz na forum wielce obrażony z dalszym brakiem minimum kultury wulgarnie walisz na CB... fajnie by było... zmiana IP i jestem święty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @kreglas nie jest to umyślne wejście na ab, ponieważ ma zmienne IP i na nie dałeś bana, daje tydzień za zachowanie na czatbox i serwerze. Pozdrawiam serdecznie, trochę więcej pomyślunku radze. P.S. Dowodem jest ChatBox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi