N[e]wb[i] Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) No dostałem bana, bo Ligarielo dostał cynk ze mam modele esl'a i mi i kolejarzowi dał bana. Pewnie zaraz bedzie, o 1 ss jest, a 4 pozostałe czarne, otoz dlaczego czarne? Dlatego, że wyszedłem do pulpitu jak mi je robił. http://prntscr.com/uk8coq http://prntscr.com/uk8coq http://prntscr.com/uk8dcv Gram tu praktycznie od początku, nawet przed Prototype'm tu byłem szybciej i nawet przed Marylą Rodowicz, wygrałem tutaj stem;a kiedy był konkurs w walce o topke z cezu, tam grubo ponad 10k fragów wtedy było A teraz gościu daje mi bana, że niby mam modele esl'a jeszcze do tego bez argumentów. Ja do tego serwera jestem przywiazany i z banem czy bez bede tu grał, bo jestem czysty jak łza, ty nie bedziesz grał na modelach esl'a bo jestes daltonistą, a do tego głupim, bo wierzysz w takie farmazony, że ktos ci napisze, o ten ma wh to go banujesz. Kolejarz beke z ciebie ciśnie, ze uwierzyles, a ja jestem pokrzywdzony przez twoja i jego głupote, bo zrobiles ss'y jak wyszedłem do pulpitu, brawo. Czekam na kogoś ogarniętego, a nie na na pierwszego lepszego admina, najlepiej @PIETRUCH niech sie wypowie. On tez swoje tu gra i swoje widział. Edytowane 19 Września 2020 przez N[e]wb[i] Kolejarz1910 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Apoko w takim razie niech administracja wyzsza sie wypowie w tym temacie @SNICKERS @JOKER XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Po 1 chce wszystkie SSy i tga też bez wszystkich SSów brak UB a nawet ich nie zobacze. Ty jesteś normalny czy nie ? Klaun Szyderca , gangrena i ProToTyp 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gangrena Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 co to za tłumaczenie ludzie !!!!! dlamnie te dowody i akcja to perm sory czas czyscic serwa z cwaniaków Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Po burzliwej dyskusji w gronie adminów 4funa kolega @N[e]wb nie otrzymuje UB. SNICKERS, 25 Września 2020 Zajebiste podejście do sprawy :D W gronie adminów 4f, dziękuję za zaproszenie :D Ligaliero, 26 Września 2020 Temat byl dostepny od niedzieli... Sam sie w nim wypowiedziales.. Odpowiedzi udzielili admini 4funa oraz cała administracja wyzsza. Luz joker vanila protek byli za banem admini z servera rowniez, za ub byłeś jedyna osobą.. Takze tak uważam, ze zostalo to przedyskutowane i decyzja noe byla rzucona losowo jesli twierdzisz inaczej zgodnie z regulaminem masz prawo do jej zmiany... Tyle ode mnie.. Skoro chcesz sie bawic w notatki prosze bardzo... Am3ba To Ja i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Klaun Szyderca i gangrena 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi