HarryFireBlade Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Cześć, mam na imię Tomek vel Harry. na serwerach można mnie spotkać pod nickami HarryFireBlade lub Kalamacja. mam 33 wiosny. Zjawiłem się tu bo serwerownia na której do tej pory od kilku lat gram zaczęła bardzo mocno podupadać, więc szukam miejsca gdzie zakotwiczę na dłużej. Mam nadzieje, że uda mi się tu nawiązać nowe znajomości i nie będe za mocno "bocił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachtek Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witaj zacny człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Siemanko, u nas zawsze pełno ludzi na serverze, więc nudzic sie nie bedziesz😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostanty Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Siemaneczko czekamy na partyjkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Siemanko!😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Siema siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Cześć, siemka Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undee_Beatz Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Siemanko ;D zapuszczaj korzenie smialo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gringo Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 siemkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymiK Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NocnyLunatyk Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 siemaneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia ^_^ Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi