Hitarii Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Dzień dobry! Mam na imię Kuba, interesuje się sportami walki, coś tam się bije trochę, poza tym, interesuje się grafiką, oraz tworzeniem serwerów CS 1.6/cs go. Byłem technikiem serwerów na jednej większej sieci, karierę miałem zakończyć ale mój kolega Zamiatam zaprosił mnie tutaj! Myślę, że zadomowię się tutaj ^^Zamiatam^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^Zamiatam^^ Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Siemanko byqku witaj i trzymaj się cieplutko i dobrze z nami 💪💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia ^_^ Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 XD siema ^^Zamiatam^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Cześć Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachtek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lileczka Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 cześć i czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuNDel Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Hau Hau. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyz1155 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryFireBlade Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Siemano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQuilibrium Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoOke Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suffer Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam pana Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailent Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 No chejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM$K Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lileczka Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi